Dragoș Săulescu a semnat cu ASU Politehnica Timișoara, formație antrenată de reșițeanul Octavian Benga

ASU Politehnica Timișoara a anunțat zilele acestea mai multe transferuri. Primul a fost Dorin Codrea, iar apoi alb-violeții au ”bătut palma” cu primul jucător la care a renunțat CSM Reșița, Dragoș Săulescu, golgheterul echipei din Valea Domanului.

Dorinel Munteanu a renunțat la serviciile lui Dragoș Săulescu imediat după încheierea ultimului meci din sezonul de iarnă.

Dragoș Săulescu, în vârstă de 27 de ani, a marcat cele mai multe goluri pentru rosso-neri în actualul sezon al Ligii a II-a de fotbal.

 „În primul rând am venit pentru galeria de la Timișoara deoarece reprezintă al doisprezecelea jucător în echipă, după am venit pentru antrenorul care m-a adus și la Reșița, Tavi Benga. Este un antrenor foarte bun și se vede din rezultatele pe care le-a avut în primele 6 meciuri. Am fost acolo, l-am susținut din tribune și parcă am știut că ajung la Timișoara. Sper să fac treabă o bună, să îmi ajut echipa și la sfârșitul sezonului să fim cât mai sus în clasament, a afirmat pentru site-ul ASU Politehnica Timișoara, Dragoș Săulescu.

În decursul carierei sale, Dragoș Săulescu, a evoluat pentru FC Caransebeș, FC Cisnădie, Național Sebiș și Reșița.

Cu câteva ore înainte de Anul Nou, Politehnica a mai rezolvat un transfer. Alexandru Pop, născut la 21 iunie 1993, la Cluj-Napoca. Este vârf de atac și vine de la Viitorul Tg. Jiu.

A mai jucat la ”U” Cluj (unde a făcut junioratul), Sănătatea Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA și Aerostar Bacău.

A nu fi confundat cu Alexandru Pop, născut 2000, care joacă acum la ”U” Cluj, fost junior la Hagi.

sursa foto:ASU Politehnica Timișoara