[UPDATE/EXCLUSIV] Noul antrenor al Astrei Giurgiu este Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu2

Joi 4 martie 2015

Noul antrenor al Astrei Giurgiu este Dorinel Munteanu. Liderul selecţiilor de la echipa naţională a ajuns miercuri, 4 martie, la un acord cu clubul pentru preluarea echipei. Tehnicianul cărăşan va conduce primul antrenament și va fi prezentat oficial, într-o conferință de presă programată de la ora 17:45, la stadionul „Marin Anastasovici”. Fost campion al României, ca tehnician cu Oțelul, Dorinel Munteanu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Generației de Aur, în vârstă de 46 de ani, a pregătit ultima dată gruparea azeră Qabala. Secunzii lui Dorinel Munteanu vor fi Martin Andrei, Cătălin Ciorman și Nils Haacke.

(Adina Niţă)

Marţi, 3 martie 2015

Noul antrenor al formaţiei Astra Giurgiu este posibil să fie liderul selecţiilor de la echipa Naţională, Dorinel Munteanu. După ce Oleg Protasov şi-a reziliat contractul cu clubul giurgiuvean, patronul Ioan Niculae şi-l doreşte pe bancă pe tehnicianul născut la Grădinari, în judeţul Caraş-Severin.

Dorinel Munteanu a confirmat marţi seara pentru Radio România Reşiţa că se află în negocieri cu Astra, dar încă nu a semnat nimic.

Munteanu a antrenat în Liga 1 pe CFR Cluj, FC Argeş, Universitatea Cluj, Steaua, Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti. În sezonul 2010-2011 a cucerit titlul cu Oţelul Galaţi. În străinătate a pregătit pe Mordovia Saransk (Rusia), Kuban Krasnodar (Rusia) şi Qabala (Azerbaidjan).

Astra este acum pe locul 5 al clasamentului, la 12 puncte de liderul Steaua.

Foto arhivă

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles