Doi membri ai Guardia Rosso Nera au fost sancţionaţi de jandarmii din Caraş-Severin

Galeria echipei Metalul ResitaDoi suporteri ai echipei de fotbal Metalul Reşiţa au fost sancţionaţi de jandarmii din Caraş-Severin pentru că au provocat un incident pe stadionul din Valea Domanului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, plutonierul Marius Săndulescu. Potrivit acestuia, miercuri, 6 noiembrie, înaintea începerii partidei dintre Metalul Reşiţa şi FC Universitatea Craiova (1-0), doi membri ai galeriei gazdelor s-au îmbrâncit şi şi-au adresat injurii. Unul dintre cei doi suporteri a primi o amendă de 500 de lei, şi ca măsură complementară sancţiunii contravenţionale, i-a fost interzis accesul în arenele sportive, din întreaga ţară, timp de un an.

Publicăm mai jos comunicatul transmis de I.J.J. Caraş-Severin:
“Miercuri, 06 octombrie a.c., în urma desfăşurării competiţiei sportive dintre CSM Metalul Resita şi FC “U” Craiova, jandarmii cărăşeni au sancţionat contravenţional doi membri din galeria gazdă.
În urma incidentului din tribuna arenei sportive, înaintea începerii meciului de fotbal, forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru aplanarea conflictului dintre cei doi membrii ai galeriei care s-au îmbrâncit şi şi-au adresat expresii jignitoare. Numitul M.G. în vârstă de 41 ani,  a fost sancţionat contravenţional de jandarmi  pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, iar numitul G.M.S în vârstă de 42 ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru provocare ori participarea efectivă la scandal in incinta arenei sportive.
Celui din urmă i-a fost aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară cu interzicerea accesului în arenele sportive timp de un an.”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin.

Cele mai citite

Related Articles