Daniel Oprita 1

Etapa a cincea din Liga 2 de fotbal, seria a doua, programează sâmbătă derby-ul dintre Metalul Reşiţa şi ACS Poli Timişoara. Obiectivul formaţiei din Valea Domanului pentru meci este victoria, a afirmat antrenorul Daniel Opriţa. Tehnicianul aşteaptă ca elevii săi să nu facă rabat de la efort. să fie „gladiatori”.

Ascultaţi declaraţia lui Daniel Opriţa:

Conducerea tehnică şi cea administrativă aşteaptă mulţi suporteri la stadion pentru ca atmosfera din tribune să se ridice la nivelul celor două echipe. Galeria formaţiei din Valea Domanului, Guardia Roso-Nera, una dintre galerile cunoscute ale fotbalului românesc, va susţine formaţia favorită, cu tot ceea ce are în dotarea. Membri galeriei s-au implicat în promovarea meciului, au lipit afişe în oraş şi au împărţit benevol pliante în mijloacele de transport. Liderul galeriei Guardia Rosso-Nera, Marcel Guşcă aşteaptă şi el ca echipa Metalul Reşiţa să fie susţinută nu doar de cei care o fac constant, atât acasă cât şi în deplasare, ci şi de suporterii care vin la meci.

Liderul Guardia Rosso- Nera, Marcel Guşcă:


Marcel Gusca

Antrenorul formaţiei ACS Poli Timişoara, caransebeşanul Dan Alexa, consideră că are un meci greu, dar elevii săi vin în Valea Domanului cu gândul la victorie, deoarece elevii săi au posibilitatea să o facă.

Ascultaţi declaraţia lui Dan Alexa:

Partida dintre Metalul Reşiţa şi ACS Poli Timişoara se dispută sâmbătă de la ora 11 pe stadionul din Valea Domanului. Metalul Reşiţa este liderul seriei cu 10 puncte, cu unul mai mult decât Poli Timişoara, aflată pe poziţia secundă.

(Daniel Babun)