Dan Alexa ar putea fi noul antrenor al echipei de fotbal CSM Reşiţa. Tehnicianul bănăţean care s-a despărţit în urmă cu câteva zile de ASU Politehnica Timişoara negociază în această perioadă cu oficialii grupării reşiţene. Conducerea din Valea Domanului nu a dorit să comenteze deocamdată, singura informaţie fiind aceea că săptămâna viitoare urmează să fie organizată o conferinţă de presă pe acest subiect. Rămâne de văzut cine va fi următorul antrenor al rosso-nerilor şi în ce campionat va evolua echipa. CSM Reşiţa a retrogradat în Liga a III-a, dar există încă şansa menţinerii în eşalonul doi, dacă va exista vreun loc vacant.

Dacă una dintre echipele cu drept de joc în Liga 2 în noul sezon va ajunge la retragerea din competiție înainte de start, atunci FRF va invita pentru ocuparea locului rămas vacant un club dintre cele retrogradate în Liga 3, în ordinea în care au încheiat sezonul 2020/2021.

Au retrogradat din Liga 2 și primesc o șansă de revenire în cazul în care există vreun abandon sau desființare, în următoarea ordine, echipele:

Fotbal Comuna Recea (35 puncte), CSM Reșița (26 puncte), CSM Slatina (19 puncte), Pandurii TârguJiu (14 puncte) și Aerostar Bacău (11 puncte).

Campionatul Ligii a III-a va începe în data de 28 august, iar întrecerile din eşalonul II vor debuta pe 31 iulie.

foto: Agerpres