Cristiano Ronaldo, prezent la primul antrenament al Portugaliei în Qatar

145

Atacantul Cristiano Ronaldo, absent de la ultimul meci de pregătire al Portugaliei dinaintea Cupei Mondiale 2022, joi cu Nigeria (4-0), din cauza unor probleme gastrice, a participat sâmbătă la primul antrenament al echipei în Qatar, notează Agerpres.

Starul de 37 de ani, a cărui săptămână a fost agitată de declaraţiile făcute la adresa clubului său, Manchester United, care evocă o posibilă despărţire, a luat parte la încălzirea cu mingea în timpul primului sfert de oră deschis presei.

Echipa Portugaliei a sosit în noaptea de vineri spre sâmbătă la Doha, la o zi după meciul contra Nigeriei la Lisabona.

Înaintea acestui prim antrenament la baza situată la aproximativ 30 km vest de Doha, Cristiano Ronaldo a evitat să răspundă întrebărilor numeroşilor ziarişti prezenţi, acest rol revenind compatriotului său de la Manchester City, Bernardo Silva.

“Informaţiile care vin din Anglia nu au nimic de a face cu echipa naţională, nu au nimic de a face cu mine, deci nu le voi comenta. Acest lucru îl priveşte pe Cristiano”, a adăugat Silva, asaltat de întrebări la adresa lui Ronaldo.

Portugalia va juca primul său meci din Grupa H contra Ghanei pe 24 noiembrie, urmând apoi partidele cu Uruguay şi Coreea de Sud.