Victorioasă pe teren propriu după un joc foarte bun în faţa echipei Carmen Bucureşti, prim-divizionara de fotbal feminin ACS Banat Girls speră ca de-acum înainte să meargă din succes în succes, iar la finalul sezonului să se poată bucura de menţinerea în Liga I. La sfârşitul acestei săptămâni, formaţia bănăţeană va juca în deplasare la ACS Fotbal Feminin Baia Mare, grupare cu care este vecină de clasament. Vom juca la victorie, spune Daniel Amariei, antrenorul fetelor din Banat.

„Vă daţi seama, moralul fetelor este unul foarte bun, sunt încrezătoare că putem face o partidă foarte bună şi la Baia Mare, şi suntem nevoiţi să facem o partidă foarte bună şi la Baia Mare. Cu o victorie ne-am apropia la un punct de ele, ceea ce ar fi extraordinar, ne-ar da speranţe pentru salvarea de la retrogradare. E un meci foarte important şi trebuie neapărat să-l câştigăm. Meciul bun de acasă sper să se reflecte şi la cel de duminică. Atmosfera de la antrenamente este una foarte OK. Fetele şi-au dat seama că încă nu este nimic câştigat, dar suntem pe calea cea bună. Văd că se pregătesc în continuare cu o seriozitate foarte mare, vă spun sincer că nu le-am văzut atât de montate de foarte mult timp, şi nu pot decât să mă bucur”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Înaintea acestui joc, ACS Fotbal Feminin  Baia Mare ocupă locul patru al grupei, cu 14 puncte, în vreme ce rivala Banat Girls Reșița se situează pe poziția a cincea, cu 10 puncte în cont. Partida ACS Fotbal Feminin – ACS Banat Girls este programată duminică, de la ora 11.00, în cadrul celei de-a 4-a etape din playout.