Nou promovată în liga secundă de fotbal, CSM Reşiţa, s-a reunit în această după-amiază pe stadionul Mircea Chivu, în vederea pregătirii noului sezon competiţional.

În lotul pregătit de Leontin Doană există şi câteva noutăţi. Este vorba despre Alexandru Manea, jucător în vârstă de 29 de ani, venit de la UTA şi care va evolua pe postul de fundaş central.

Din lotul rossonerri-lor va face parte şi Cristian Poiană un mijlocaș central în vârstă de 30 de ani  care a evoluat la Șoimi Lipova în sezonul precedent și Marcu Buga mijlocaș dreapta în vârstă de 18 ani venit de la Poli Timișoara. În continuare se așteaptă un răspuns de la Marius Staicu

Din lotul cu care a promovat în Liga a II-a nu vor mai face parte Sebastian Velcotă, Alexandru Roșca, Sergiu Bacter, Catalin Mierlici Bogdan Sij și Bagherea, ultimii doi fiind accidentați.

Antrenorul Leontin Doană va realiza un program de adaptare a organismului la efort în această săptămână, urmând ca pentru jucătorii rossonerri primul meci de pregătire să aibă loc sâmbătă la Sibiu, de la ora 11 în compania echipei de Liga 1, FC Hermannstadt