[FOTO-AUDIO] CSM Reșița nu are rival în serie! Deva a încasat patru în Valea Domanului

Etapa a 13-a a Ligii a III-a de fotbal a programat în Valea Domanului derbiul seriei a 7-a. Față în față s-au aflat liderul CSM Reșița și ocupanta locului doi, CSM Deva. Distanța de o poziție în clasament nu spune însă totul despre diferența dintre cele două echipe: înaintea acestui joc, rossonerii reșițeni aveau 9 puncte în plus față de adversara din Hunedoara. Favorită clară, CSM Reșița a confirmat și pe teren, reușind să se impună cu un categoric 4-1. Scorul a fost deschis de Mediop în prima repriză (min. 20), iar Deva a egalat prin Kayondo la patru minute după pauză. Speranțele oaspeților s-au spulberat însă repede: Vali Munteanu a făcut 2-1 în minutul 52, Marian Drăghiceanu a majorat diferența în minutul 54, iar Amir Jorza a stabilit scorul final, 4-1, în minutul 70. O victorie normală, care reflectă raportul de forțe dintre cele două echipe, a spus la final antrenorul Dan Alexa.

„Cred că a fost un joc la discreția noastră, pe lângă cele patru goluri am mai ratat trei-patru situații foarte mari. Am avut un moment în care ne-a egalat Deva, dar reacția echipei a fost foarte bună. Îmi felicit echipa pentru că ne-am distanțat de Deva. Cred că e o victorie importantă, am cam rupt clasamentul, din punctul ăsta de vedere. Mai avem două etape, vrem să obținem maximum de puncte și să creștem ca joc”, a declarat principalul rossonerilor.

După acest meci, liderul CSM Reșița totalizează 37 de puncte, cu 12 mai mult decât urmăritoarele Voința Lupac și CSM Deva. Formația din Lupac ocupă locul doi, grație golaverajului superior. Iată rezultatele complete ale etapei cu numărul 13:

Pandurii Târgu Jiu – Gilortul Târgu Cărbuneşti  3-0
CSM Reșița – CSM Deva 4-1
CSM Jiul Petroşani – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2  5-0
Viitorul Şimian – Progresul Ezeriş   3-0
Aurul Brad – Voinţa Lupac 1-1

În etapa următoare, pe 26 noiembrie, CSM Reșița va evolua în deplasare la ocupanta locului 8, Viitorul Pandurii Târgu Jiu II.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles