[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița, de la egal la egal, cu ASU Poli Timișoara din Liga a II-a de fotbal

UPDATE:

Echipa de fotbal din Liga a III-a CSM Reșița a jucat, sâmbătă,9 februarie pe teren propriu un nou meci amical contra unei formații de Liga a-II-a. Reșițenii au terminat la egalitate 3-3 cu ASU Politehnica Timișoara, după ce la pauză scorul a fost, tot egal, 2-2.

Pentru CSM Reșița au marcat: Staicu, de două ori și Săulescu, iar pentru oaspeți: Vasile, Vidrășan și Manea.

Mulțumit de jocul elevilor săi, Leontin Doană, este încrezător în evoluția lor pe viitor:

Nu la fel de mulțumit a fost antrenorul lugojean, Cosmin Petruescu, cel care a și apostrofat arbitrajul de la acest joc amical:

CSM Reșița mai are programat un meci, miercuri,13 februarie,  cu CSM Lugoj, la Reșița sau Lugoj,în funcție de starea terenurilor.

Cristina Corocan

––––––––––

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Școlar Reșița a disputat joi, 7 februarie încă o partidă de verificare. Principalul rosso-nerilor din Valea Domanului,Leontin Doană, a folosit juniorii în partida cu formația lider în Liga a IV-a Caraș- Severin, Voința Lupac.

Scorul a fost favorabil echipei din Lupac, 3-1, prin golurile marcate de Cristi Popa de două ori și Vichente Marcu. Unicul gol al reșițenilor a fost marcat de Cătălin Baghera, pe care l-a și remarcat la final de partidă, antrenorul Leontin Doană:

Mulțumit de jocul echipei sale a fost și antrenorul Boșco Vișatovici. I-a felicitat că au aplicat în joc cele impuse de el:

CSM Reșița mai are programat un joc de pregătire la final de săptămână, sâmbătă 9 februarie, cu ASU Politehnica Timișoara. Timișorenii, antrenați de Cosmin Petruescu, se află pe locul 11 în eșalonul secund cu 25 de puncte. ASU Politehnica a făcut egal în amicalul cu echipa de Liga a III-a, CSC Ghiroda Giarmata Vii, antrenată de Paul Codrea. CSM Reșița-ASU Poli Timișoara este programat pentru ora 12.

Clubul reșițean oferă, în pauza meciului amical, posibilitatea suporterilor de a se fotografia cu trofeele obținute de echipă de-a lungul timpului.


Cristina Corocan

––––––––––––

Echipa de fotbal CSM Școlar Reșița are programat joi, 7 februarie un nou meci de verificare pe teren propriu. De la ora 15.30 formația reșițeană va primi vizita echipei din Liga IV Caraș-Severin, Voința Lupac. Meciul se va desfășura pe terenul sintetic.

”Voi juca mai mult cu juniorii, pentru că vreau să-i văd și pe ei cum evoluează. Nu este important scorul, a spus Leontin Doană, antrenorul CSM Școlar Reșița.

La finalul săptămânii, sâmbătă, 9 februarie, în Valea Domanului va ajunge echipa de Liga a II-a ASU Politehnica Timișoara, care în prezent este antrenată de lugojeanul Cosmin Petruescu. Timișorenii se află pe locul 11 în eșalonul secund cu 25 de puncte. ASU Politehnica a făcut egal în amicalul cu echipa de Liga a III-a, CSC Ghiroda Giarmata Vii, antrenată de Paul Codrea. CSM Reșița-ASU Poli Timișoara este programat pentru ora 12.00.

Cristina Corocan