[FOTO-AUDIO] Cristi Bobar: Nu este ușor pentru Dorinel Munteanu să aleagă 11-le ideal pentru meciurile din campionat. Au venit mulți jucători, dar au și plecat

Avem informații proaspete din Antalia, Turcia, acolo unde CSM Reșița efectuează al doilea cantonament al iernii.

O echipă întreagă de fotbaliști a fost achiziționată de clubul din Valea Domanului, dar de aseară a plecat Marco Ehman. Mai multe amănunte a oferit pentru Radio România Reșița, direct din Turcia, președintele clubului Cristi Bobar:

În cantonamentul din Turcia, fotbaliștii de la CSM Reșița l-au sărbătorit pe colegul lor, Laurențiu Breșneni, un jucător emblematic.

Rosso-nerii vor juca sâmbătă, 8 februarie cu o formație din Liga I letonă, FK Tukums.


În urmă cu o zi, președintele CSM Reșița, Cristi Bobar, anunța pentru Radio Reșița, că dorește să mai aducă un portar la formația din Valea,  și a găsit unul. Este vorba despre Alberto Cobrea, un portar în vârstă de 29 de ani, care a evoluat ultima oară la prim-divizionara Poli Iași. Născut în Germania și format în Italia, Cobrea, evolează în fotbalul românesc din anul 2011. A jucat la: CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, Dinamo Bucureșt și FC Botoșani. La Poli Iași a ajuns acum doi ani, dar în acest sezon a avut doar evoluții doar în Cupa României.

CSM Reșița mai avea nevoie de un portar cu experiență, iar Cobrea se alătură lui Cristian Zimmermann.

CSM Reșița a adus în Valea Domanului nu mai puțin de 11 jucători, adică o întreagă echipă de fotbal: Rareș Ispas, Alin Țegle, Gabriel Dodoi, Florin Dobre, Mădălin Calu, Laurențiu Rus, Laurențiu Buș, Arsene Luboya, Victoraș Astafei, Yan Erichot și Alberto Cobrea.   

Rosso-nerii se află în aceste zile în cel de-al doilea cantonament al iernii, în Antalya, unde miercuri, 5 februarie au mai disputat un joc amical. Au încheiat la egalitate 2-2 cu echipa de primă ligă din Serbia, Proleter Novi Sad. Pentru echipa CSM Reșița au marcat: Rus în minutul 63 și Dat în minutul 78.

Meciul a fost început cu formația :Zimmerman – Rus, Yan, Vasiu, Ispas, Danci, Tegle, Dobre, Luboya, Ene, Buș. Au mai intrat: Cobrea – Acka, Ehman, Banac, Cristea, Dat, Breșneni, Szij, Astafei, Calu, Caragea, Vadrariu, Dodoi.

”Până se încheie perioada de transferuri orice se poate întâmpla”, a spus Cristi Bobar concluzionând că nu e exclus să mai fie noutăți în lot.

sursa foto: CSM Reșița