Contra a încheiat colaborarea cu Dinamo. „Fiecare persoană are o limită, iar eu am ajuns peste limita mea”

Cosmin Contra nu mai este antrenorul „câinilor”. Astăzi, el a efectuat la Săftica ultima şedinţă de pregătire cu lotul dinamovist. La finalul antrenamentului, Contra a declarat că pleacă de la formaţia alb-roşie cu sentimentul că putea realiza mai mult, dar a subliniat că fiecare om are o limită, iar a sa a fost depăşită cu mult din cauza problemelor financiare ale clubului.

„Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult la Dinamo pe temă sportivă, dar asta e. Cei din conducere nu au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de faţă. Eu am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Fiecare persoană are o limită. Iar eu am ajuns peste limita mea. Nu regret că am venit la Dinamo. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, am venit acum trei ani, am fost aproape să iau titlul, dar am câştigat Cupa Ligii. E un club care merita acest efort al meu. Acum vreau să mă liniştesc. Nu aş mai reveni la Dinamo… Nu mai revin în România. Suporterii trebuie să înţeleagă că sunt anumite lucruri şi sănătatea, care sunt mai presus de orice. Îmi pare rău că nu putut să fac mai mult. Sigur mâine băieţii vor câştiga cu FC Argeş şi vor continua seria asta bună începută. Mâine, Jerry (n.r. – secundul său Ionel Gane) va sta pe bancă”, a spus Contra, citat de Agerpres.

Cosmin Contra a mai confirmat faptul că jucătorii dinamovişti Borja Valle si Isma Lopez au plecat la rândul lor de la echipă.

În ultima perioadă, clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Conducerea reprezentată de Pablo Cortacero a anunţat în mai multe rânduri că va achita salariile, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din cauza acestor probleme, antrenorul Cosmin Contra a anunţat că pleacă de la echipă, iar mai mulţi jucători şi-au depus memorii la comisiile Federaţiei Române de Fotbal pentru a deveni liberi de contract.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles