În Caraş-Severin, Final Four-ul pentru desemnarea reprezentantei judeţului la următorul baraj de promovare în Liga a III-a de fotbal a continuat cu etapa a doua. Runda a confirmat faptul că există deja două favorite în lupta pentru locul de baraj. Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, a trecut  în revistă ultimele rezultate:

„Au fost două jocuri intens disputate, încheiate cu victorii ale echipelor-oaspete. La Oraviţa, echipa din localitate a fost învinsă cu scorul de 2-1 de ACS Nera Bozovici, iar la Slatina Timiş scorul a fost de 2-0 în favoarea echipei vizitatoare din Lupac. Sâmbătă, începând cu ora 17.30, este programată etapa a treia. Cap de afiş va fi jocul dintre echipele cu punctaj maxim de până acum, în speţă 6 puncte, între Voinţa Lupac şi Nera Bozovici”, a declarat Viorel Lolea.

La meciul CS Oraviţa – Nera Bozovici, scor 1-2, învingătorii au marcat prin Ilie Simion şi George Beloescu (pen.), iar golul gazdelor a fost înscris de Alin Găină. Partida AFC 2017 Slatina Timiş – Voinţa Lupac, scor final 0-2, a fost decisă de reuşitele semnate de Alexandru Avramovici şi Cristian Popa.

În cadrul etapei a treia sunt programate sâmbătă partidele CS Oraviţa – ACS 2017 Slatina Timiş şi AFC Voinţa Lupac – ACS Nera Bozovici. Competiţia Final Four programează în total şapte etape. Şase meciuri se vor juca în cadrul grupei de patru, pe sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, iar primele două clasate se vor înfrunta ulterior în finala pentru locul de baraj.