CM Qatar: Olanda şi Senegal, calificate în optimi

Selecţionata Olandei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, din postura de câştigătoare a Grupei A. În ultima etapă din faza grupelor, batavii au învins echipa Qatarului cu scorul de 2-0. Reuşitele meciului de pe Al Bayt Stadium din Al Khor au fost semnate de Gakpo (min. 26) şi Frenkie de Jong (min. 49).


În aceeaşi grupă s-a mai jucat în această după-amiază partida Ecuador-Senegal, joc încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea africanilor. Pentru Senegal au marcat Sarr (min. 44) şi Koulibali (min. 70), golul de onoare al Ecuadorului fiind înscris de Caicedo (min. 68).
Olanda a câștigat grupa A, cu șapte puncte, iar Senegalul s-a clasat pe locul doi, cu şase puncte. Ecuadorul a obţinut patru, iar gazdele din Qatar au încheiat grupa pe ultimul loc, fără niciun punct.


În optimi, Olanda va juca împotriva ocupantei locului doi din grupa B (Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor), iar Senegal o va avea ca adversară pe câștigătoarea grupei B.
Clasamentul final al grupei B va fi stabilit în această seară, după disputarea partidelor Iran-SUA și Anglia-Țara Galilor. Ambele jocuri încep la ora 21.00.
sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles