CM Brazilia: Germania umileşte ţara gazdă în semifinale

Germania

Germania a învins în semifinale Brazilia cu un incredibil 7-1, devenind prima echipă calificată în finala CM 2014. A fost cel mai mare scor cu care a pierdut vreodată naţionala gazdă a turneului final. De asemenea, acesta este cel mai mare scor care s-a înregistrat în semifinalele Cupelor Mondiale din istoria acestora.

Au marcat: Oscar pentru Brazilia în minutul 90. Pentru Germania au înscris Muller în minutul 10, Klose în minutul 23,  Kroos în minutele 24 şi 26, Khedira în minutul 29 şi Schurrle în minutele 70 şi 78.

Au jucat:

Brazilia: Julio Cesar – Maicon, David Luiz, Dante, Marcelo – Luiz Gustavo, Fernandinho (Paulinho 46) – Bernard, Oscar, Hulk (Ramires 46) – Fred. Antrenor Luiz Felipe Scolari
Germania: Neuer – Lahm, Hummels (Mertesacker 46), Boateng, Howedes – Schweinsteiger, Khedira (Draxler 77), Kroos – Muller, Klose (Schurrle 56), Ozil. Antrenor Joachim Low.

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, după ce a înscris al 16-lea său gol la un turneu final, în semifinala cu Brazilia de  la Belo Horizonte.

În cealaltă semifinală, la Sao Paolo, Argentina întâlneşte Olanda miercuri, de la ora 23.

Sursa foto: ProSport

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles