Clauză-record pentru un fotbalist din România! Suma pentru care Anderlecht se va despărți de Stanciu

Nicolae Stanciu (23 de ani) devine pe zi ce trece un fotbalist de bază al lui Anderlecht. Cel mai recent gol marcat i-a crescut și mai mult cota mijlocașului român. De altfel, oficialii grupării din Bruxelles sunt foarte atenți cu românul, pe care-l consideră un fotbalist de mare perspectivă.

Agentul fotbalistului, Ana Maria Prodan Reghecampf, a spus că Stanciu va pleca de la Anderlecht pe o sumă-record pentru un fotbalist din România.

”Stanciu va pleca în Anglia la o echipă foarte mare. Are clauză de reziliere de 30 de milioane de euro! Se va plăti această sumă fără probleme. El este un jucător cum rar se naște în România”, a spus agentul lui Stanciu.

Prestația românului i-a impresionat și pe jurnaliștii belgieni care l-au inclus în echipa etapei. Fotbalistul român a primit nota 7 pentru evoluția sa.

Nicolae Stanciu este dorit de Southampton, echipă la care evoluează și Florin Gardoș, însă fanii belgieni nici nu vor să audă de o asemenea variantă.

Presa de la Bruxelles a anunțat că englezii s-au interesat de serviciile mijlocașului român, iar jurnaliștii de la footnews.be au realizat un sondaj pe site-ul lor în care i-au întrebat pe fanii lui Anderlecht dacă și-ar dori ca jucătorul de 23 de ani să rămână la echipa din capitala Belgiei.

Digisport