FC Internazionale Milano vs AS Bari - Serie A 2009/2010Delegaţia grupării engleze Chelsea Londra a sosit, luni, la Bucureşti, în vederea meciului cu Steaua, programat, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor.

Jucătorii şi staful tehnic au fost duşi la salonul oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, de unde au plecat cu autocarul spre Hotelul Marriott la care vor locui pe timpul şederii în Capitală.

Astăzi, începând de la ora 18.30, la Arena Naţională, va avea loc conferinţa de presă a antrenorului Jose Mourinho, urmând ca de la ora 19.00 să aibă loc antrenamentul oficial al echipei londoneze, la primele 15 minute având acces şi reprezentanţii presei.

Chelsea a sosit fără internaţionalul belgian Eden Hazard, accidentat, a anunţat gruparea de pe Stamford Bridge, fără să precizeze natura leziunii.

Antrenorul Jose Mourinho va oferi, probabil, mai multe detalii în conferinţa de presă care va avea loc luni seara, de la ora 18,30, la Arena Naţională.

Ceilalţi absenţi din lotul lui Chelsea sunt mijlocaşul la recuperare Marco van Ginkel, indisponibil mai multe luni, precum şi tânărul mijlocaş ofensiv Kevin de Bruyne, care nu l-a convins pe tehnicianul portughez.Sursa:Mediafax