Arbitrul Ovidiu Haţegan se află în fața unui nou meci internațional. Românul a fost delegat de UEFA la partida  Benfica Lisabona – Bayern Munchen, care va avea loc miercuri, de la ora 22.00,  în Grupa E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Din brigadă mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan. În camera VAR vor opera Paulus van Boekel și Jochem Kamphuis, ambii din Țările de Jos.

Tot în această rundă din Liga Campionilor va arbitra și brigada condusă de Istvan Kovacs și din care mai fac parte Vasile Marinescu, Ovidiu Artene și Marian Barbu. Aceștia vor conduce partida Club Brugge – Manchester City, de marți, 19 octombrie, ora 19:45.

România va mai avea un reprezentant în cea mai importantă competiție a cluburilor europene: Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, va fi observator de arbitri la meciul Barcelona – Dinamo Kiev, miercuri, 20 octombrie, de la 19:45. El va superviza brigada franceză condusă la centru de Clement Turpin.

foto: Agerpres