Baraj dificil pentru Progresul Ezeriş. Cristian Şodâncă: „Vom face tot ce ţine de noi pentru ca Ezerişul să fie şi la anul în Liga a III-a”

Progresul Ezeriş se pregăteşte pentru dubla de baraj cu Dunărea Calafat, duel care va decide care dintre cele două echipe va evolua în următorul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Adversara formaţiei cărăşene este campioana judeţeană din Dolj, o formaţie redutabilă, chiar dacă vine dintr-un eşalon inferior celui în care a jucat Progresul. Preşedintele ezerişenilor, Cristian Şodâncă, anticipează că va fi o dublă manşă foarte dificilă.

„Pentru noi nu a fost o extragere prea norocoasă. Ne așteptam oarecum să picăm cu o echipă bună, însă vom merge la Calafat să câștigăm. Așa cum niciodată nu am avut nimic de pierdut jucând orice partidă pentru a câștiga, nici acum nu avem nimic de pierdut și vom face tot ceea ce ține de noi pentru ca Ezerișul să fie și la anul în Liga 3. Baieții vor să continue să joace la același nivel și anul următor. Pentru ei, pentru Ezeriș și pentru cei de la Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, care mereu ne-au sprijinit, pentru că doar pe aceștia i-a interesat că avem o echipă în Liga 3. Va fi o dublă manșă foarte dificilă, întâlnim un adversar care a avut maximum de puncte și golaveraj 25-4, un fel de dream-team al zonei Calafat, dar nici copiii noștri nu sunt mai prejos și avem încredere în ei că vor câștiga acest baraj! Această experiență de 1 an în Liga 3 sper să îi fi ajutat chiar dacă și adversarii au cațiva jucători experimentați. Din ce am înţeles, terenul de acolo este unul bun. Este un teren mare, se poate juca fotbal. Avem sansa noastră, mergem acolo să câştigăm”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele grupării Progresul Ezeriș.

Meciul-tur Dunărea Calafat-Progresul Ezeriş se va disputa mâine, 16 mai, de la ora 18.00, pe terenul din Calafat. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă timişoreană. Returul este programat peste o săptămână, pe stadionul Municipal din Caransebeş.

De același autor

Related Articles