Ultimul mesaj trimis de fotbalistul Emiliano Sala: ”Tata, cât de speriat sunt!”

A fan holds a portrait of Emiliano Sala in Nantes' city center after news that newly-signed Cardiff City soccer player Emiliano Sala was missing after the light aircraft he was travelling in disappeared between France and England the previous evening, according to France's civil aviation authority, France, January 22, 2019. REUTERS/Stephane Mahe

Fotbalistul Emiliano Sala a transmis mesaje audio pe un grup de Whatsapp, prietenilor argentineni, în timp ce se afla în avionul care a disparut de pe radare, luni, deasupra Canalului Mânecii, în care afirma ca aparatul pare sa se dezintegreze:

„Saluţ fratilor, ce faceti, nebunilor?” a spus fotbalistul pe un grup de prieteni în WhatsApp.

„Frate, sunt mort (n.r. – de oboseala). Am fost aici, la Nanteş facând lucruri, lucruri, lucruri si lucruri, nu se mai terminau. Sunt într-un avion care pare sa se dezintegreze si merg la Cardiff. Mâine, începem si dupa-amiaza, încep antrenamentele cu noua mea echipa. Sa vedem ce se întâmpla. Ce faceti, fratilor si surorilor, sunteti bine?” a continuat fotbalistul.

La scurt timp, Emiliano Sala a trimis un nou mesaj care prevestea ce avea sa se întâmple:

„Daca nu aveti vesti despre mine într-o o ora si jumatate, nu cred ca o sa trimita pe cineva sa ma caute pentru ca nu ma pot gasi, dar stiti… Tata, cât de speriat sunt!”, a spus Sala în mesaj, potrivit marca.com, citat de News.ro.

Potrivit L’Equipe, Sala a transmis un mesaj asemanator unui fost coechipier, Diego Rolan, care a confirmat informatia pentru postul de radio uruguayan 1010AM.

Avionul privat în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost dat dispărut, luni seară, după ce s-a pierdut contactul cu controlorii de trafic în jurul orei 21.00. Argentinianul tocmai semnase cu Cardiff City, după ce galezii au oferit 17 milioane de euro în schimbul său, scrie Telekomsport.ro

UPDATE 14:07 John Fitzgerald, şef al agenţiei aeriene din Insulele Canalului susţine că şansele ca cei aflaţi la bordul avionului dat dispărut să mai fie în viaţă sunt mici.

„Nu cred că mai sunt în viaţă”, a spus Fitzgerald, citat de So Foot.

sursa foto: Cardiff City FC