Autobergamo Deva dispută una dintre cele mai spectaculoase finale din Liga I de futsal

CS United și Autobergamo Deva se vor confrunta săptămâna viitoare, la Galați, cu trofeul pe masă, în meciul decisiv al finalei play-off-ului Ligii I la futsal, ediția 2016-2017!

Marți seară, la Deva, Autobergamo a trecut de United Galați cu 6-2 (3-2), în cel de-al patrulea meci al finalei! Cu o zi înainte, United reușise să se impună și să se afle astfel la doar un meci de primul titlu din istorie.

Trupa pregătită de Florin Ignat i-a refuzat însă lui United bucuria de a câștiga titlul la ea acasă și s-a impus cu un scor mult prea drastic față de realitatea din teren.

Prima repriză a duelului cu numărul patru al finalei a fost dramatică. United conducea la un moment dat cu 2-1, dar Autobergamo a revenit până la pauză, 3-2! La reluare, pe fondul unui joc bun, gălățenii au trimis de două ori balonul în bară! Deva a fost până la urmă cea care a marcat și s-a desprins la două goluri!

Într-un final în care oaspeții au mizat totul pe cartea atacului, scoțând inclusiv portarul, Autobergamo a mai marcat de două ori, scor final 6-2!

Cea mai disputată finală din ultimii ani va avea episodul decisiv săptămâna viitoare pe malul Dunării, la Galați!

Partida va avea loc marți, 30 mai, de la ora 18.00.

sursa foto:Autobergamo Deva

Cristina Corocan