Autobergamo Deva, din nou campioană

Autobergamo Deva a câștigat aseară al doilea său titlu de campioană a României la futsal, după ce a învins-o pe CS United Galați cu scorul de 8-5, în deplasare, în meciul decisiv al finalei Ligii I.

În fața a 2.500 de spectatori prezenți în Sala Sporturilor din Galați, pentru noua campioană au marcat Florin Matei (1, 33), Cristian Obadă (8, 21, 29), Ovidiu Tudose (32, autogol), Cristian Matei (32), Paulo Ferreira (37). Golurile gazdelor au fost reușite de Kailon Borges (4), Emanuel Moldoveanu (6), Adrian Lașcu (20, 25, 38).

Autobergamo a câștigat finala cu scorul general de 3-2. În primele două meciuri, de la Galați, United a dispus cu 4-2, iar Autobergamo s-a impus cu 5-3. În următoarele două partide, de la Deva, United a învins cu 2-1, iar Autobergamo a câștigat cu 6-2, pentru ca devenii să se impună și la Galați, în meciul decisiv, cu 8-5.

Autobergamo a mai câștigat titlul în 2014, iar pentru United este a doua finală pierdută, după cea din 2011.

Finala a fost arbitrată de tandemul Bogdan Sorescu — Gabriel Gherman, iar rezervă a fost Marian Ivănescu.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. În urma acestui succes, Autobergamo Deva va reprezenta România în sezonul viitor al UEFA Futsal Cup,scrie Agerpres.ro