Voința Lupac continuă să câștige respectul echipelor din seria a 7-a a Ligii a III-a. Neînvinsă de la acel eșec la limită din Valea Domanului, formația croată joacă fiecare meci cu pretenții justificate la puncte. Așa s-a întâmplat și în etapa a 11-a, rundă în care elevii lui Boșco Vișatovici au fost oaspeții Gilortului Târgu Cărbunești. Alexandru Avramovici a deschis scorul pentru Lupac (min. 13), Gilortul a replicat prin reușita ex-reșițeanului Dragoș Săulescu (min. 55), iar Manu Jinga a marcat golul victoriei cărășene în penultimul minut al jocului. La final, antrenorul Boșco Vișatovici și-a felicitat elevii pentru dăruire:

„Suntem clar mulțumiți, în primul rând de rezultat. Am luat cele trei puncte puse în joc și am mai pus o cărămidă, ca să spun așa, la fundația pe care vrem s-o clădim din ce în ce mai puternică. Am avut un meci destul de dificil, pe care ni l-am făcut greu tot noi. Am avut ocazii monumentale, dar am fost egalați în repriza a doua. Pe final am marcat golul victoriei și vreau să spun încă o dată că am niște jucători adevărați, niște băieți care se pare că mă înțeleg. Încercăm să prestăm un joc tot mai consistent de la etapă la etapă, să fim mai puternici și să creăm panică printre adversarii pe care îi înfruntăm”, a declarat Boșco Vișatovici, principalul formației cărășene.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Banac, Circa, Vichente, Lucica, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga, Avramovici.

După succesul de la Târgu Cărbunești, Voința Lupac are 21 de puncte, total cu care se menține pe locul patru al seriei, la egalitate cu ocupanta locului trei, Pandurii Târgu Jiu. Pe poziția a doua se află CSM Deva, care are un punct mai mult, iar în fruntea grupei se găsește CSM Reșița, cu 31 de puncte.

Pe 13 noiembrie Lupacul primește vizita Pandurilor, în derbiul etapei a 12-a. Dacă va câștiga jocul, Voința va urca pe podiumul grupei a 7-a.