Nou-promovată în Liga a III-a de fotbal, Voinţa Lupac e, cu siguranţă,  cea mai plăcută surpriză a seriei a 7-a. După ce au dat emoţii liderului din Reşiţa chiar în Valea Domanului, băieţii lui Boşco Vişatovici au făcut instrucţie cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu II. Pe arena din Lupac, Voinţa s-a impus cu scorul de 4-0, graţie golurilor marcate de Vădrariu, Avramovici, Jinga şi Popa. Un succes pe deplin meritat, apreciază antrenorul Boşco Vişatovici.

„După insuccesul cu cei de la CSM Reșița mi-a fost foarte greu să  motivez băieții, am avut şi două absenţe importante la acest meci, doi fotbaliști de bază. Este vorba despre Cristi Danci și Dragoș Circa, ambii suspendaţi. Se pare că băieții au înțeles ce le-am cerut, echipa a arătat total schimbată faţă de cea din jocul cu Reşiţa. Le-am spus băieţilor că întâlnim o echipă tânără, care vrea să se afirme. Situația la echipă era destul de dificilă, dar spre bucuria noastră tot jocul a decurs în favoarea echipei Voința Lupac. Sunt foarte mulțumit de băieți, de rezultat și de jocul echipei”, a declarat Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Petruț, Lucica, Cega, Banac, Marcu, Vădrariu, Săndescu, Jinga, Dan Ovidiu, Coviț, Avramovici.

După opt etape, Voinţa Lupac ocupă locul patru al seriei, cu un total de 14 puncte. Etapa următoare aduce un nou derby al Caraş-Severinului: sâmbătă, de la ora 15.00, Voinţa Lupac merge la Caransebeş, pentru duelul cu Progresul Ezeriş.