Echipa de fotbal Voinţa Lupac merge foarte bine în jocurile amicale, iar rezultatele din jocurile-test dau încredere cărăşenilor  înaintea debutului în Liga a III-a.  Antrenorul Boşco Vişatovici se declară mulţumit de modul în care s-au desfăşurat pregătirile din această vară.

“Am început cu o săptămână de reacomodare la efort, cu două antrenamente pe zi şi un mini-cantonament la baza noastră de la Lupac. Am avut deja şi trei jocuri de verificare. Primul amical a fost cu cei de la Viitorul Şimian, rezultat final 3-2 pentru noi. Următorul joc a fost cu juniorii Under 17 din centrul de la Reşiţa, ne-am impus cu 9-0, iar ultimul meci a fost cel de sâmbăta trecută, cu Timişul Şag, partidă încheiată cu scorul de 2-1 pentru noi. Continuăm cu antrenamente şi jocuri de verificare. Mâine ne vom deplasa la Şimian, pentru returul cu băieţii de acolo. În ceea ce priveşte lotul, acesta este în mare măsură definitivat, mai aşteptăm un junior. Ce pot să spun de lot, sunt chiar mulţumit de jucătorii pe care i-am adus, atât jucători cu experienţă, de valoare, cât şi juniori buni. Sperăm să continuăm pe trendul acesta ascendent şi aşteptăm cu nerăbdare începerea campionatului”, a declarat Boşco Vişatovici.

În ceea ce priveşte stafful tehnic, antrenorul principal îl are alături, în calitate de colaborator, pe Cristian Danci, care este şi jucător al echipei. De pregătirea portarilor se ocupă Cătălin Toader. Campionatul Ligii a 3-a, competiţie în care Voinţa Lupac va evolua alături de conjudeţenele CSM Reşiţa şi Progresul Ezeriș, va începe pe data de 28 august.