Conducerea echipei de fotbal Voinţa Lupac a creionat programul pregătirii de iarnă. Startul se va da pe 24 ianuarie, iar fotbaliştii vor avea parte de un cantonament şi câteva jocuri de verificare cu adversare de acelaşi calibru din zona Banatului. Cu detalii, antrenorul Boşco Vişatovici.

“Cu siguranţă, prima săptămână va fi de reacomodare la baza noastră de la Lupac, după care vom urca în cantonament sus la Secu. Vom sta acolo în pregătire centralizată cu două antrenamente pe zi, sperăm să facem o pregătire bună, pentru că munca din perioada de iarnă este foarte importantă. Avem programate şi câteva jocuri amicale, vom întâlni echipa din Ghiroda, formaţia de pe primul loc din seria a 8-a. De asemenea, vom avea jocuri amicale cu formaţiile din Lugoj şi Buziaş. Sperăm să continuăm şi anul acesta parcursul bun din 2021. Avem un nucleu bun, o echipă frumoasă, solidă. Sperăm ca după mijlocul lunii ianuarie, când se va da drumul la transferuri, să mai parafăm două-trei transferuri, pentru că este nevoie de concurenţă la echipă. Vom încerca să stabilim şi alte jocuri-test, pentru că am nevoie de ele pentru a cristaliza cea mai bună formulă de echipă. În ceea ce priveşte situaţia atacantului Alexandru Avramovici, am înţeles că s-a înţeles cu cei de la CSM Deva, conducerea clubului nostru va decide dacă îi va da drumul. Din câte am înţeles, oferta financiară a celor de la Deva e mult mai bună, el îşi doreşte să meargă fireşte la mai bine, iar în aceste condiţii nu aş putea să mă opun plecării sale”, a declarat Boşco Vişatovici, antrenorul Voinţei Lupac.

Nou-promovată sezonul acesta în Liga a III-a, Voinţa Lupac a avut evoluţii foarte bune în prima parte a campionatului. După toamna competiţională, elevii lui Boşco Vişatovici au 26 de puncte, total cu care ocupă un onorant  loc patru în clasamentul seriei a 7-a. În Liga a III-a, primăvara fotbalistică va începe în data de 12 martie, iar gruparea din Lupac va începe cu un meci de foc. Pe propriul teren, Voinţa va primi replica echipei CSM Reşiţa, liderul neînvins al seriei.