[AUDIO] Voința Lupac a încheiat cantonamentul de iarnă cu o victorie în joc amical

Echipa de fotbal din Liga a IV-a Voința Lupac a încheiat sâmbătă, 22 februarie cantonamentul de iarnă, efectuat în stațiunea Secu din apropierea Reșiței. Fotbaliștii din Lupac au susținut tot ieri un meci amical, pe teren propriu, cu formația Magica din Caransebeș. A fost o victorie clară pentru gazde, care s-au impus cu 8-0. La final de joc antrenorul Voinței Lupac, Boșco Vișatovici, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi:

19 jucători au făcut parte din lotul Voinței Lupac în cantonament. Din această iarnă la Voința Lupac vor evolua: Robert Covăsală, Ovidiu Bălan și Flavius Lucaci jr., singurul care a părăsit lotul este Liviu Străin, care a semnat cu contracandidata la câștigarea campionatului, Progresul Ezeriș. Boșco Vișatovici a vorbit și despre cantonamentul din acest sezon:

Reamintim, Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorţi, meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, sezonul 2020-2021. Cele 42 de campionate din ţară sunt în desfăşurare, iar campioanele nu se cunosc încă, dar pretendentele la promovare pot să identifice posibilele adversare. În urma tragerii la sorţi s-a decis ca în Regiunea 4, Vest, să se confrunte campionale județelor: Timiş cu Mehedinţi, Caraş Severin cu Arad și Gorj cu Hunedoara.  Jocurile rezultate se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare a meciurilor de baraj sunt: 13 iunie, turul şi 20 iunie, returul.