[AUDIO-VIDEO] CSM Reşiţa şi Politehnica Timişoara, egal amical în Valea Domanului

CSM Reşiţa a disputat în weekend cel de-al doilea joc de verificare din perioada pregătirii de iarnă. După o victorie categorică, 4-0 contra echipei de Liga a IV-a Phoenix Buziaş, fotbaliştii rossoneri au avut parte de un test mult mai greu: pe terenul sintetic din Valea Domanului, elevii lui Dan Alexa au înfruntat divizionara secundă Politehnica Timişoara. Diferenţa de eşalon nu s-a simţit: reşiţenii au fost egalii timişorenilor pe toată durata unei partide în care ambele echipe au făcut risipă de efort, dar n-au găsit calea spre gol. S-a terminat 0-0, după un joc care l-a mulţumit pe antrenorul rossonerilor, Dan Alexa.

„Am fost şi eu curios să văd cum arătăm împotriva unei echipe de un nivel superior nouă. Am avut momente foarte bune de joc, am pus probleme, am avut perioade în care am controlat jocul. Sunt foarte mulţumit, în primul rând pentru că nu e niciun jucător accidentat, iar în al doilea rând pentru că ne-am ridicat la nivelul adversarului. Am întâlnit o echipă bună, cu experienţă, un adversar care, dacă faci greşeli sau nu îl ţii sub presiune, îţi poate crea mari probleme. Nu au putut juca Velcotă, care a avut probleme, şi Bailca, din cauza unor probleme medicale. Vom pleca în Antalya, unde vom avea condiţii foarte bune de pregătire. (…) Aici, la Reşiţa, avem şansa de a avea acest teren sintetic, dar această suprafaţă este foarte solicitantă, iar grija cea mai mare este să nu apară probleme medicale”, a declarat antrenorul CSM-ului, Dan Alexa.

De cealaltă parte, antrenorul timişorenilor, Nicolae Croitoru, a recunoscut că Reşiţa a avut forţa unui adversar de Liga a II-a:

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Manolache, Dudea, V. Munteanu, Cioinac, Drăghiceanu, Jorza, Vasluian, Mediop, Breșneni. Au mai intrat: Zimmermann – Rimovecz, Ardei, Derbac, Cristea, Ciobotariu, Sima, Fota, Negru, Aboubakar. Rosso-nerrii Banatului nu i-au putut utiliza pe Velcotă și Balica, ambii cu probleme medicale.

Politehnica Timișoara: Păduraru (46, Devenish-Meares) – Sofran (78, Plumbuitu), Bocşan (80, Moţiu), Scutaru (80, Giosu), Oanea (46, Pamfile) – D. Andrei (46, D. Radu), Lazăr, Ignea (73, Bakoş), Vukoje (46, Sîntean) – Iamandache (78, Olariu), Ursu (73, Gerbi). La violeți au lipsit din motive medicale: Bîrnoi, Rogosic, Mera, Zaluschi şi Erceanu.

Miercurea viitoare, pe 9 februarie, CSM Reşiţa mai are programat un amical cu Progresul Ezeriş, iar în ziua următoare rossonerii vor pleca în cantonamentul din Antalya.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles