[AUDIO] Victorie de moral pentru Progresul Ezeriş. Cărăşenii au câştigat amicalul cu ACS Politehnica Timişoara

Echipa de fotbal Progresul Ezeriș continuă să demonstreze o formă bună în amicalele iernii. Formația cărășeană, aflată în actualul sezon la prima prezență în Liga a III-a, și-a măsurat forțele la acest sfârșit de săptămână cu ACS Poli Timișoara, fosta prim-divizionară cu care este acum colegă de eșalon. Partida disputată la Timișoara s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea cărășenilor. Golurile trupei antrenate de Constantin Arbănaș şi Vasile Anghel au fost marcate de Sergiu Rimovecz, în minutul 50, și Marian Musteța, în minutul 65. Un test bun, apreciază Cristian Şodâncă, preşedintele grupării Progresul Ezeriş:

„Meciul, din punctul nostru de vedere, a fost unul reuşit. S-au încercat anumite variante de joc, au intrat toţi jucătorii. A fost un joc bun, consistent, cu o posesie bună, ne-am creat ocazii şi pe atacuri poziţionale şi pe contraatac. Deşi nu contează rezultatul, apreciez că el este cel corect. Succesul contează pentru moralul jucătorilor. Nu am avut multe meciuri amicale, am jucat cu CSM Reşiţa, unde am fost învinşi, am înregistrat un rezultat de egalitate cu juniorii mari ai CSM-ului, apoi o victorie cu 5-0 la Bozovici, iar acum, o victorie cu 2-0 la Poli. Sigur, sunt meciuri de pregătire, de antrenament. Rezultatele nu prea contează în perioada aceasta, important este ce vom face în campionat. Este dorinţa şi convingerea noastră că ne vom salva, iar dacă vom reuşi acest lucru, eu zic că de la anul vom fi o nucă tare în seria noastră. Echipa e tânără, dar încet-încet capătă experienţă şi devine tot mai matură”, a declarat Cristian Şodâncă.

ACS Poli: Toma – Sporin, Cochinţu, Stoia, Popa – Mitre, Dorobanţu, Sevici, Daminuţă, Toboşaru, Buzdugan. Rezerve: Gakos, Românu, Chiriac, Murariu, Turdean. Antrenor: Răzvan Ionilă.

ACS Progresul Ezeriș a început partida în formula: Birăescu – Mărgan, Plută, Rimovecz,  Dalea – Giurică, Jula, Derbac – Jinga, Străin, Neagu.  Rezerve: Spînu, Marian Musteța, Găman, Drăgoi, Lolea, Jivan, Secula, Marius Musteța.  Antrenor: Constantin Dorian Arbănaş.

Acesta a fost cel de-al patrulea amical disputat de Progresul în această iarnă, bilanţul formaţiei cărăşene fiind de două victorii, un egal şi o înfrângere. Până la startul campionatului, care se va da în 13 martie, Ezerişul va mai disputa probabil două jocuri amicale. Pentru weekendul următor, oficialii Progresului se află încă în căutarea unui adversar, iar  peste două săptămâni, pe 6 martie, cărăşenii vor juca la colega de eşalon Progresul Pecica.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris

De același autor

Related Articles