[AUDIO] Victorie cu emoţii pentru Voinţa Lupac! Golul de trei puncte, înscris în prelungiri

Echipa de fotbal Voinţa Lupac a obţinut o nouă victorie în faţa propriilor suporteri. În etapa a patra a sezonului, formaţia cărăşeană a primit replica echipei Aurul Brad, într-un meci a cărui soartă s-a decis abia în minutele de prelungire. Oaspeţii au deschis scorul în debutul reprizei secunde, dar Cristian Danci a egalat cu un şut superb din afara careului. Voinţa a crezut până în ultima clipă în victorie, iar eforturile ofensive ale gazdelor s-au concretizat în prelungiri. Andrea Săndescu a marcat golul care pune încă trei puncte în contul formaţiei cărăşene. Voinţa Lupac – Aurul Brad, scor final 2-1. O victorie obţinută cu emoţii, dar pe deplin meritată, a declarat antrenorul Boşco Vişatovici.

“Sunt mulţumit de victorie, păcat că am obţinut-o abia pe finalul unui joc pe care l-am dominat clar. N-am dominat teritorial  în niciun meci o echipă din minutul 1 până în minutul 90, să aibă oaspeţii un şut pe poartă şi să luăm gol. Dar, până la urmă, sunt mulţumit de victoria adusă de băieţi, sunt nemulţumit de ocaziile pe care le avem şi le tratăm cu nonşalanţă. Păcat, pentru că puteam să rupem echilibrul încă din prima repriză, să dominăm adversarul şi să stăm mai liniştiţi. Totuşi felicit băieţii că am luat cele trei puncte puse în joc. Mulţumesc şi publicului care e aproape de noi, acasă avem un avantaj prin faptul că oamenii sunt aproape de mine şi de băieţi. Urmează un meci greu la Şimian, sper ca săptămâna aceasta să-şi mai revină cei accidentaţi, pentru că am ajuns să mă bazez pe 11-12 jucători, şi tot de ei am tras în cele patru etape de până acum”, a spus principalul Voinţei Lupac.

După patru runde, bilanţul Voinţei Lupac este de două victorii, un egal şi o înfrângere.  Meciul următor, deplasarea de la Viitorul Şimian, va avea loc pe 25 septembrie de la ora 17.00.

Cele mai citite

Related Articles