Reunirea lotului echipei de fotbal CSM Reşiţa este programată luni, 11 ianuarie, la stadionul din Valea Domanului. La ora 15.00, antrenorul Alin Minteuan va face primul apel din 2021, la startul pregătirilor fiind aşteptaţi şi doi jucători noi, care ar urma să întărească lotul pentru partea a doua a sezonului. Amănunte ne oferă Cristian Bobar, preşedintele grupării CSM Reşiţa.

„Va fi o săptămână de adaptare, vizita medicală, şi vom stabili programul pentru săptămânile următoare. Este foarte greu să facem un program pe termen mai lung, din cauza acestei pandemii. Momentan nu ştim ce facem cu cantonamentul, dacă plecăm sau nu. Este posibil să rămânem pe plan local, este posibil să mergem la Herculane, contează foarte mult terenul de antrenament. Va veni şi Alin Minteuan şi vom lua deciziile cele mai bune, în aşa fel încât jucătorii să aibă condiţiile necesare şi să fie bine pregătiţi. Ca noutăţi, probabil luni la reunire vor mai apărea doi jucători noi, dar vom vedea până luni, mai sunt discuţii. Ne-am despărţit de Matulevicius şi de Vasiu, şi dorim să mai reziliem cu doi-trei jucători, dar trebuie să fie şi ei de acord, pentru că avem contracte semnate cu aceşti jucători şi vrem să reziliem de comun acord, dacă se poate”, a precizat şeful din Valea Domanului.

Programul de iarnă al rosso-nerilor va include şi câteva meciuri de verificare cu formaţii din zonă. Printre adversarele din amicale se află echipele timişorene Politehnica şi Ripensia.

foto: Zoli Bagosi