[AUDIO] Totul pentru victorie! CSM Reşiţa vrea trei puncte din confruntarea cu Ripensia

Etapa a 15-a, ultima programată anul acesta în Liga a II-a de fotbal, include şi un derby al Banatului: pe terenul din Valea Domanului, CSM Reşiţa va primi replica timişorenilor de la Ripensia. Formaţia reşiţeană are ca singur obiectiv victoria, spune preşedintele Cristian Bobar, care aşteaptă o mobilizare exemplară din partea rosso-nerilor.

„Ne aşteaptă un meci important cu Ripensia Timişoara, o echipă cu jucători tineri, care aleargă foarte mult, dar noi jucăm acasă, venim după câteva meciuri bune, avem un moral bun şi vrem să luăm punctele puse în joc. Nu va fi uşor, terenul este îngheţat şi este foarte frig. Mai sunt jucători care au anumite accidentări, dar, fiind ultimul meci din acest an, suntem datori să-l câştigăm pe teren propriu, mai ales că nu am câştigat suficiente partide. Unii jucători nu sunt apţi 100%, dar mai este timp, până sâmbătă la ora meciului sperăm ca staff-ul medical să-i  refacă pe toţi. De când a preluat Alin Minteuan echipa, s-a văzut o schimbare în bine, în atitudinea jucătorilor, sper să o ţină aşa şi în meciul de sâmbătă, care este foarte important pentru CSM Reşiţa”, a declarat preşedintele Cristian Bobar.

Înaintea jocului din etapa a 15-a, CSM Reşiţa şi Ripensia sunt vecine de clasament. Timişorenii se află pe poziţia a 16-a, iar formaţia reşiţeană ocupă locul 17. Ambele formaţii au câte 15 puncte, dar Ripensia are trei jocuri mai puţin decât Reşiţa. În ultimele săptămâni, roş-galbenii din Timişoara au fost nevoiţi să amâne mai multe partide din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19. CSM Reşiţa vine după un egal de moral pe terenul Rapidului, în timp ce Ripensia va încerca să uite gustul amar al înfrângerii suferite  la „masa verde” cu CS Mioveni.

Partida CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Jocul va fi condus de centralul Mircea Ardelean din Arad.

foto: Miruna Mihancea