[AUDIO] Succes în Cupa României pentru Progresul Ezeriş. Urmează amicalul cu CSM Reşiţa

Echipa de fotbal Progresul Ezeriş merge mai departe în Cupa României, după victoria obţinută în derbiul cărăşean cu Nera Bozovici. Meciul eliminatoriu disputat la Bozovici a fost câştigat de oaspeţii din Ezeriş cu scorul de 2-1. Străin şi Hrudei au marcat pentru Progresul în prima repriză, golul de onoare al formaţiei din Bozovici fiind marcat de Beloescu, fostul jucător al Ezerişului. Acesta a înscris din penalty, în partea a doua a întâlnirii. Un joc util, a apreciat preşedintele Progresului Ezeriş, Cristian Şodâncă.

“Partida a fost grea în primul rând din cauza căldurii sufocante. Noi ne-am făcut antrenamentul nostru obişnuit, aşa cum am spus, ne-am dus să jucăm şi să câştigăm, pentru că respectăm competiţia şi mergem la victorie în fiecare meci. A fost un antrenament cu public, ca să spun aşa, pentru că la meci a fost prezentă multă lume din Bozovici şi din localităţile învecinate. Un joc destul de bun, chiar dacă am tratat unele faze cu superficialitate. Poate am intrat aşa, puţin, pe vârfuri, în ideea că întâlnim o echipă de Liga a IV-a. Un lucru destul de obişnuit pentru tinerii noştri fotbalişti, în grneral, nu doar cei ai echipei noastre. Continuăm antrenamentele săptămâna aceasta, iar duminică o să disputăm jocul amical de la Reşiţa împotriva CSM-ului”, a declarat Cristian Şodâncă, preşedintele grupării ezerişene.

În urma succesului repurtat la Bozovici, elevii lui Constantin Arbănaş s-au calificat în turul doi al Cupei României. Duelurile din această fază a competiţiei vor avea loc pe 11 august. Până atunci însă, Progresul va mai disputa câteva jocuri amicale. Primul dintre ele este cel contra echipei CSM Reşiţa, partida fiind programată duminică, de la ora 11.00, pe arena reşiţeană Gloria.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris

De același autor

Related Articles