[UPDATE] [AUDIO] CSM Școlar Reșița 1 a câștigat Cupa Unirii la fotbal

ADuminică, 2 februarie:

Ediția a treia a Cupei Unirii la fotbal a fost câștigată de echipa Clubului Sportiv Municipal Școlar Reșița antrenată de Petre Panescu. În finala disputată astăzi, echipa Reșița 1 s-a impus cu 5-2 în fața formației Reșița 2. În finala mică a turneului, Luceafărul Timișoara a învins pe UTA Arad cu 3-2 după loviturile de departajare, scorul fiind 0-0 după timpul regulamentar de joc și prelungiri. Organizatorii au acordat diplome de excelență celor care au sprijinit această competiție: reprezentanții administrației locale, instituții de sport, arbitrilor și directorilor de la școlile care au găzduit meciurile.

Sâmbătă, 1 februarie:

În urma meciurilor de sâmbătă, din prima zi a Cupei Unirea la fotbal, organizată de CSM Școlar Reșița se cunosc echipele calificate în sferturi. La sala de sport a Liceului Sabin Păuța vor juca duminică CSM Școlar Reșița 2 cu Luceafărul Timișoara și Gloria Reșița cu Luceafărul 2 Timișoara.

La sala Liceului Traian Vuia se dispută partidele UTA Arad cu Metalul Bocșa și CSM Școlar Reșița 1 cu CFR Timișoara.

Partidele, la care participă sportivi de 14 ani, vor începe de la ora 10. Semifinalele și finala se vor disputa la sala de sport de la Liceul Traian Vuia, ne-a informat principalul organizator- antrenorul Petre Panescu.

Ascultați declarația antrenorului Petre Panescu:

De același autor

Related Articles