[AUDIO] Se reiau meciurile în Liga a III-a. Progresul Ezeriș joacă în deplasare la CSC Dumbrăvița

Liga a III-a de fotbal se reia vineri, 12 martie cu partidele din etapa a 11-a. Reprezentanta județului Caraș-Severin în acest eșalon, Progresul Ezeriș, joacă în deplasare la CSC Dumbrăvița.

”Le-am spus jucătorilor să aibă încredere în ei că putem face o surpriză frumoasă”, a afirmat antrenorul cărășenilor, Cristian Arbănaș:

”Aici am găsit o echipă tânără, cu puțină lipsă de încredere. La aceasta am și lucrat mai mult de când am preluat echipa. Calități au, iar obiectivul nostru este să încercăm să ne ridicăm de la subsolul clasamentului. Pentru etapele care au rămas de disputat avem la dispoziție 21 de jucători. Meciul cu CSC Dumbrăvița este unul destul de dificil, cu o echipă mai experimentată decât a noastră, dar mergem cu încredere. Cu dorință și cu o bună organizare a jocului, putem face o surpriză”, a spus antrenorul celor de la Progresul Ezeriș, Cristian Arbănaș.

”Vom avea parte de 8 meciuri dificile, 8 finale în care trebuie să adunăm cât mai multe puncte”, anticipează președintele echipei cărășene, Cristian Sodâncă:

”Gândurile noastre la reluarea campionatului este să jucăm un fotbal de calitate, să adunăm cât mai multe puncte. Avem parte de un meci greu la Dumbrăvița, cu o echipă foarte bună, puternică din toate punctele de vedere, dar mergem să ne jucăm șansele. La nivelul lotului am renunțat în principal la unii jucători care au fost împrumutați la noi, și ne axăm pe cei din zona noastră, care să participe zilnic la antrenamente. Meciurile de ”acasă” le disputăm tot la Caransebeș, acolo unde se desfășoară și antrenamentele. Mai avem 8 etape de disputat, 8 finale foarte grele”.

Partida CSC Dumbrăvița-Progresul Ezeriș se va desfășura vineri, 12 martie de la ora 15.00, în seria a 8-a.