[AUDIO Se reia campionatul Ligii a IV-a de fotbal Caraș-Severin cu Final Four-ul pentru desemnarea campioanei județului

Asociația județeană de fotbal Caraș-Severin anunță că meciurile din Liga a IV –a se vor relua la finalul acestei săptămâni pentru desemnarea campioanei județului. Prima etapă va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 17.00, după cum urmează:

ACS Nera Bozovici-ACS Slatina Timiș și

Voința Lupac –CSO Oravița.

”Toate partidele se vor desfășura fără spectatori, facem apel la aceștia să nu se deplaseze spre arene, căci nu vor avea acces în interior, trebuie să respecte protocolul medical, a spus președintele forului județean de fotbal din Caraș-Severin, Viorel Lolea:

”În primul rând vreau să-mi felicit colegii din cadrul AJF Caraș-Severin și pe cei care fac parte din filiala noastră, deoarece suntem printre singurele județe care ne putem desemna reprezentanta la barajul de promovare în Liga a III-a. În urma întâlnirilor cu reprezentanții echipelor din teritoriu, precum și în cadrul videoconferințelor, Comitetul Executiv al AJF Caraș-Severin a hotărât în unanimitate de voturi formatul Campionatului Final Four prin care se stabilește campioana județeană, care va participa la meciurile de baraj pentru promovare în Liga a III-a, ediția 2020-2021. În data de 9 mai trebuie să anunțăm campioana. Se vor disputa 6 meciuri, tur-retur, iar finala se va juca între primele echipe clasate. În urma negocierilor cu unitățile medicale am obținut un preț foarte bun pentru testarea anticovid a jucătorilor, iar testarea reprezentanților AJF, a arbitrilor, observatorilor va fi suportată de către forul județean”, a afirmat Viorel Lolea.           

S-a stabilit și reluarea celorlate competiții organizate de AJF Caraș-Severin, pentru zilele de 17-18 mai, cu respectarea cu strictețe a noului protocol medical, a mai spus președintele Ascoiației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea. 

foto: arhiva