Fotbaliştii rosso-neri au făcut uitat eşecul usturător din debutul actualului sezon. Victoria de la Buzău a confirmat creşterea de formă a formaţiei reşiţene, care se află la al doilea succes consecutiv în deplasare. Cu două  victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele trei partide, rosso-nerii privesc cu speranţă către zona de play-off. Totul depinde de locul pe care echipa îl va ocupa în iarnă, spune antrenorul Alexandru Pelici.

„Ca să punem prinde locul șase la final, cred că ar trebui în primul rând să ne gândim la primele zece în iarnă. Dacă vom fi acolo, între primele zece, atunci ne putem gândi şi la locul şase, pentru că vor mai fi încă şase etape de disputat. Noi am stat primii, deci nu mai avem de stat. Avem un meci mai puţin, şi  ăsta e primul pas. Sper să o ţinem tot aşa, e important să încercăm să legăm două victorii, şi sper să câştigăm meciul de acasă cu Slobozia. Ne dorim, pentru că suporterii noştri minunaţi merită, sunt alături de noi, se urcă acolo, pe dealuri, pentru că nu pot fi pe stadion, săptămâna trecută a fost o atmosferă extraordinară. I-am felicitat atunci, îi felicit şi acum pentru fair-play-ul de care au dat dovadă. Ne dorim să le oferim în primul rând lor bucuria unei victorii acasă”, a declarat Alexandru Pelici.

După cinci etape, CSM Reşiţa ocupă locul 10 al clasamentului, cu 7 puncte adunate din patru partide. Programat în contul etapei a 6-a, meciul de acasă cu CSM Slobozia se va disputa sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 11.00, pe arena din Valea Domanului.