[AUDIO] Se lucrează bine în pepiniera fotbalistică din Valea Domanului! Juniorii republicani sunt calificați în runda play-off

Munca depusă de fotbaliștii și antrenorii centrului de copii și juniori de la CSM Reșița începe să dea rezultate! Juniorii Under 17 și Under 19 s-au calificat în playoff, iar grupa Under 15 merge și ea mai departe, în campionatul național Liga Elitelor. Se vede mâna coordonatorului Călin Cheregi, spune șeful din Valea Domanului, Cristian Bobar.

“După foarte mulți ani, mă bucură faptul că centrul de copii ușor-ușor începe să miște, ca să spun așa. Odată cu aducerea lui Călin Cheregi în calitate de coordonator, s-a intrat într-un alt ritm de muncă cu antrenorii de la centru și se vede acest lucru. Au început să apară rezultate și jucători care, credem noi, au un viitor frumos. Mă bucur că juniorii republicani A și B, Under 19 și Under 17, s-au calificat în playoff-ul republicanilor. Grupele lui Leontin Doană și Dan Boltașiu au prins primele locuri, chiar dacă fotbaliștii au jucat la o grupă de vârstă mai mare decât vârsta lor. I-am forțat anul acesta, dar rezultatele se văd. Și juniorii C, adică fotbaliștii Under 15 antrenați de Călin Bota, au trecut de faza pe județ și s-au calificat în campionatul național al Ligii Elitelor, care este organizat direct de FRF. Și la grupele mici intrăm ușor-ușor în normalitate. Sperăm să apară cât mai mulți jucători care să facă pasul către echipa mare, pentru că acesta este, până la urmă, obiectivul nostru”, a declarat Cristian Bobar.

foto: Miruna Maria Mihancea

De același autor

Related Articles