[AUDIO] S-a spart ghinionul! Progresul Ezeriş aduce trei puncte de la Bumbeşti Jiu

După cinci eşecuri consecutive, Progresul Ezeriş trăieşte din nou bucuria victoriei! S-a întâmplat în etapa a doua a playout-ului, la Bumbeşti Jiu – acolo unde cărăşenii au întâlnit formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, una dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Rămasă fără o mulţime de jucători importanţi în pauza de iarnă, formaţia din Ezeriş reconstruieşte din mers, iar eforturile din ultimele săptămâni încep să dea rezultate. Progresul s-a impus cu 2-0 prin golurile înscrise de ultimul venit: belgianul Elyakim Musoni, noul vârf de lance al ofensivei cărăşenilor. Atacantul de 27 de ani a reuşit dubla în minutele 6 şi 50, dar ezerişenii au mai ratat o mulţime de ocazii la poarta gorjeană. Progresul a câştigat o mică finală, spune preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă.

Cu 19 puncte, Progresul Ezeriş s-a îndepărtat deocamdată de locurile retrogradabile. Ultimele două poziţii sunt ocupate de Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, cu 13 puncte, şi Aurul Brad, care are doar 6 puncte în cont. Cele două codase vor juca abia astăzi după-amiază meciurile din etapa a doua a playout-ului. În runda următoare, pe 16 aprilie, Progresul are meci greu, acasă, cu liderul grupei, Viitorul Şimian.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles