[AUDIO] Rosso-nerii reşiţeni trag tare în cantonament. Următorul amical se va disputa contra Progresului Ezeriş

Lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa continuă pregătirea de iarnă în cadrul unui cantonament efectuat la baza sportivă proprie. Este o perioadă grea, cu două antrenamente pe zi, dar jucătorii răspund bine la efort, iar pregătirea e în grafic, spune preşedintele rosso-nerilor, Cristian Bobar.

“Alin Minteuan este mulţumit până acum de cum corespund şi sper să terminăm bine acest cantonament, să nu fie accidentaţi şi să fim apţi la prima etapă. Sâmbătă vom mai avea un meci amical cu Progresul Ezeriş, unde vrem să vedem mai mulţi juniori de la centrul nostru. Apoi, în data de 5 februarie vom juca meciul cu Ripensia, iar după aceea avem la Severin meciul cu FCU Craiova, în data de 6 sau 7. Sunt şi meciuri cu echipe de Liga a III-a, dar şi meciuri cu echipe de Liga a II-a care se bat la promovare, aşa cum a fost jocul cu Poli sau cel cu Craiova, care urmează. Este o perioadă mai grea pentru jucători, perioada aceasta de iarnă, şi încercăm să le asigurăm condiţiile necesare, să fim alături de ei, ca să fie cât mai bine pregătiţi”, a declarat şeful din Valea Domanului.

Cei 27 de jucători aflaţi în cantonament sub comanda principalului Alin Minteuan sunt: Cristian Zimmermann, Alberto Cobrea, Laurenţiu Breşneni, Bogdan Szijj, Lorenzo  Acka, Andrei  Dumitraş, Alexandru Sălcianu, Alin Dudea, Adrian Ilie, Victor Astafei, Alexandru Dulca, Nini Popescu, Emanuel Dat, Vlad Chera, Robert Boboc, Cristian Danci, Laurenţiu Buş, Sergiu Rimovecz, Sergiu Borz, Denis Brînzan, Robert Mihaly, Alexandru Sima, Claudiu Matiş, Alexandru Negru, Paul Mereu, Miroslav Veca şi Demetris Cristodulo.

Următorul meci de pregătire al rosso-nerilor, cel contra echipei de Liga a III-a Progresul Ezeriş, se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00. În funcţie de starea terenurilor, se va juca fie în Valea Domanului, fie pe arena Gloria.

foto: facebook CSM Resita

Cele mai citite

Related Articles