[AUDIO] Progresul Ezeriş vrea trei puncte din duelul cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Adrian Enăşescu: “E clar că trebuie să câştigăm”

După trei deplasări consecutive, echipa de fotbal Progresul Ezeriş se pregăteşte pentru un nou meci pe teren propriu. Sâmbătă, în etapa a 7-a a Ligii a III-a, formaţia cărăşeană va primi la Caransebeş replica  arădenilor de la Gloria Lunca-Teuz Cermei. Ambele formaţii se află în partea inferioară a clasamentului seriei a 8-a, şi au mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. Singurul obiectiv al Progresului Ezeriş în acest meci e victoria, spune antrenorul Adrian Enăşescu.

“Un meci al suferinţei, am putea spune, cu un adversar de calibrul nostru. Avem nevoie de toate cele trei puncte, şi noi, şi ei, este un meci foarte important în lupta pentru supravieţuirea în Liga a III-a. E clar că trebuie să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Băieţii s-au pregătit bine săptămâna aceasta şi cred că suntem în stare să luăm cele trei puncte. Testările au ieşit bine, mai avem doar doi jucători care sunt aproape de finalul perioadei de izolare. Cred că am suferit destul la capitolul ăsta. În schimb, au apărut accidentări de tot felul, unele uşoare, altele ceva mai serioase. Am scăpat de COVID, acum apar întinderi, entorse. Takenori acuză o întindere destul de serioasă, vom vedea despre ce este vorba. În plus, dacă a venit vorba despre indisponibilităţi, îl putem menţiona pe Jula, care e suspendat după jocul de la Poli. O suspendare “cu cântec”, ca să spun aşa, dar, mă rog, oarecum acoperită de regulament. În ceea ce priveşte partea de organizare, acesta este primul joc acasă după acea problemă cu ambulanţa care ne-a adus o înfrângere la masa verde. De această dată, din toate informaţiile pe care le am şi din discuţiile pe care le-am purtat, pot spune că totul e în regulă, iar jocul nu este în pericol să nu se dispute. În ceea ce priveşte abordarea meciului, vom încerca să jucăm ofensiv. În ultima vreme am reuşit să marcăm, şi vom juca la fel, pentru că dacă nu marchezi, nu ai cum să câştigi, evident”, a spus Adrian Enăşescu, antrenorul principal al Progresului Ezeriş.

Partida Progresul Ezeriş – Gloria Lunca-Teuz Cermei se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Caransebeş. Înaintea acestui meci, cele două echipe sunt vecine de clasament. Progresul se află pe locul 9, iar Gloria ocupă poziţia a 8-a. Ambele echipe au câte trei puncte, dar oaspeţii din judeţul Arad au golaveraj superior. Programul complet al etapei din seria a 8-a este următorul:

23 octombrie, ora 15.00:

CSC Dumbrăviţa – ASC Poli Timişoara

ACS Fortuna Becicherecu Mic – CS Avântul Periam

24 octombrie, ora 15.00:

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS Progresul Pecica

CS Crişul Chişineu Criş – CS Şoimii Lipova

ACS Progresul Ezeriş – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei

foto: facebook ACS Progresul Ezeriş

De același autor

Related Articles