[AUDIO] Progresul Ezeriș, victorie de moral cu Aurul Brad. Cristian Șodâncă: “Probabil a contat și experiența noastră”

Progresul Ezeriș trăiește din nou bucuria victoriei! După o perioadă mai puțin fastă, cu meciuri în care le-au lipsit șansa și inspirația, cărășenii antrenați de Dorian Arbănaș au câștigat din nou trei puncte. S-a întâmplat în meciul de acasă cu Aurul Brad. Disputat pe stadionul Municipal din Caransebeș, jocul din etapa a 12-a a Ligii a III-a a fost câștigat de gazde la scor de neprezentare. Tabela s-a modificat încă din minutul 5, când un jucător al Aurului a trimis mingea în propria poartă după o lovitură liberă executată de Robert Dalea. În minutul 65, Marius Călin a profitat de o ieșire hazardată a portarului advers și a majorat diferența cu o execuție de la  circa 40 de metri. Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Rafael Hrudei, în penultimul minut al întâlnirii. Un joc în care a contat și experiența superioară a Progresului, apreciază președintele cărășenilor, Cristian Șodâncă.

După două etape în care am reușit doar remize, a venit acest meci cu vecinii din Hunedoara, de la Aurul Brad. Un meci bun făcut de echipa noastră, pot spune că în multe momente a fost un joc echilibrat. În final, am reușit să ne impunem cu 3-0, probabil și experiența noastră și-a spus cuvântul. Am avut două goluri norocoase și am știut să ținem jocul departe de poarta noastră. Până la urmă, zic eu că am câștigat meritat. Ar trebui să fie o victorie de moral, o victorie care să ne dea mai multă încredere, și să ne facă să ne dorim mai mult. Mergem la Severin și o să încercăm să câștigăm și acolo”, a declarat Cristian Șodâncă.

După 12 etape, Progresul Ezeriș are 15 puncte în cont. În runda următoare, cărășenii au meci în deplasare cu Viitorul Șimian. Partida se va disputa la Severin.

foto: ACS Progresul Ezeris

De același autor

Related Articles