Penultimul joc oficial din 2021 a mai pus un punct în contul Progresului Ezeriș. Pe stadionul Municipal din Caransebeș, formația cărășeană pregătită de antrenorul Dorian Arbănaș a primit replica Jiului din Petroșani, o echipă de tradiție, din care a mai rămas însă doar numele. Meciul din etapa a 14-a a Ligii a III-a a fost unul de angajament, cu puține ocazii la cele două porți. Terenul și vremea potrivnică au fost dușmanii ambelor echipe, iar spectacolul sportiv a lăsat de dorit, recunoaște președintele Progresului. Cristian Șodâncă e totuși mulțumit cu rezultatul care menține echipa cu un punct în fața Jiului.

A fost un egal fără goluri, un egal fără ocazii, o luptă la mijlocul terenului pe un teren foarte greu și pe o vreme pe care doar de fotbal nu aveai poftă. Dar, până la urmă, am luat un punct și am realizat ceea ce ne-am propus, adică să nu pierdem. E păcat că nu am reușit să luăm cele trei puncte, dar asta este, mergem mai departe”, a spus Cristian Șodâncă.

Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu, Marius Mărgan, Gheorghe Popescu, Robert Dalea, Alexandru Giurică, Ioan Derbac, Marius Călin, Iosif Rotariu, Sorin Dumitru, Andrei Arjocan, Bogdan Barbu. Rezerve: Luis Spânu, Marius Musteța, Dumitru Dragomir, Marian Musteța. Antrenor Dorian Arbănaș.

După 14 etape, Progresul Ezeriș are un bilanț de 4 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri. Cu 16 puncte, echipa cărășeană ocupă locul 6 în seria a 7-a a Ligii a III-a. Fotbaliștii lui Dorian Arbănaș se pregătesc acum pentru o misiune imposibilă: pe 4 decembrie, în ultimul meci oficial al anului, Progresul Ezeriș înfruntă în Valea Domanului echipa CSM Reșița, liderul neînvins al seriei a 7-a.