[AUDIO] Progresul Ezeriș se întoarce cu un punct de la Pandurii Târgu Jiu! Cărășenii au dat lovitura în prelungiri

Aflată în dificultate de săptămâni bune, cu un lot serios afectat de accidentări și suspendări, echipa Progresul Ezeriș a plecat la Târgu Jiu hotărâtă să-și vândă cât mai scump pielea în fața unei echipe care nu-și ascunde intențiile de promovare. Outsideră clară, formația antrenată pregătită de Dorian Arbănaș a strâns rândurile și a rezistat în fața ofensivei gorjene până în minutul 84, când gazdele au marcat prin Lupuleț. Bucuria Pandurilor a fost însă de scurtă durată: în prelungirile partidei, Giurică a înscris golul egalizator, iar Progresul și-a adăugat în cont un punct prețios. Nu putem vorbi despre un succes, dar e un egal muncit și pe deplin meritat, a declarat președintele ezerișenilor, Cristian Șodâncă:

„Deplasare cu succes era dacă reușeam să câștigăm, dar trebuie să fim realiști și să ne vedem lungul nasului. Am obținut un punct, nu e mare lucru, dar este un punct meritat pe deplin, un punct muncit de băieți, ținând seama că am făcut deplasarea cu 12 jucători valizi. A fost foarte greu, dar cu atât este mai mare meritul băieților, dăruirea lor. Meciul a fost unul echilibrat, cu o posesie normală a gazdelor, ei fiind echipa care luptă pentru câștigarea campionatului. Au încercat să-și impună jocul, dar noi am reușit să-i blocăm foarte bine în apărare, chiar dacă am avut improvizații în acest compartiment. Ne-au dat un gol în minutul 84 după o fază discutabilă, ca să nu spun după o greșeală de arbitraj. Băieții au dovedit însă tărie și au reușit să egaleze după un corner. Vă dați seama, la felul cum am fost tratați aici, cum am fost jigniți și înjurați, bucuria a fost cu atât mai mare. Dar ăsta este fotbalul, mergem înainte”, a spus Cristian Șodâncă.

Acesta este cel de-al doilea egal consecutiv al Progresului, după acel 2-2 înregistrat acasă contra Gilortului Târgu Cărbunești. În etapa următoare, pe 13 noiembrie, Progresul va juca la Caransebeș cu Aurul Brad.

Celelalte două echipe cărășene joacă sâmbătă, 6 noiembrie, meciurile programate în etapa a 11-a. Partida Viitorul Șimian – CSM Reșița se dispută de la ora 14.00, pe stadionul Municipal din Severin. De la aceeași oră joacă și Voința Lupac, în deplasare la Gilortul Târgu Cărbunești.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles