[AUDIO] Progresul Ezeriş nu se sperie de Şoimii Lipova! Lucian Dobre: „Presiunea e pe ei”

Echipa de fotbal Progresul Ezeriş se pregăteşte pentru cel mai greu meci din această toamnă. Nou-promovata cărăşeană va primi mâine, pe terenul din Caransebeş, replica formaţiei Şoimii Lipova, actualul lider al seriei a 8-a. Progresul Ezeriş poate scoate un rezultat pozitiv în faţa Şoimilor, spune antrenorul Lucian Dobre, care este de părere că presiunea este de această dată pe oaspeţii din Lipova.

„Ei au cel mai mult de pierdut, dacă vor pierde la noi, şi eu sunt convins că putem face un rezultat foarte bun. Pentru noi este important să ne facem jocul şi să ne facă plăcere ceeea ce facem pe teren. Tot timpul am la antrenament câte 18, 19, 20 de jucători, chiar 22 am avut. Sunt încrezători, au început să prindă încredere în ei, chiar dacă am luat gol în ultimul minut la meciul precedent. Cred eu că asta nu va afecta cu nimic modul în care ne vom exprima în teren. Singurul jucător accidentat după meciul de la Periam este Răzvan Ciurea, din păcate a avut o problemă la umăr, la omoplat, şi deocamdată este în ghips până la brâu. El este singurul care va lipsi cu siguranţă din lotul pentru meciul de mâine”, a precizat Lucian Dobre.

Săptămâna aceasta, Progresul Ezeriş a disputat în Valea Domanului şi un amical cu juniorii mari de la CSM Reşiţa, prilej cu care Lucian Dobre i-a urmărit la lucru pe toţi jucătorii avuţi la dispoziţie.

„Meciul a fost câştigat de juniorii CSM-ului dintr-un penalty transformat în a doua repriză. Noi am ratat două lovituri de pedeapsă, dar nu asta a fost important, am vrut să văd întregul lot, am vrut să văd cum se exprimă şi jucătorii pe care nu-i cunosc. Mai avem foarte mult de muncă, dar există material, îmi plac, sunt ambiţioşi şi îşi doresc să fie antrenaţi şi să facă performanţă”, a spus principalul Ezerişului.

Înaintea jocului de mâine, oaspeţii din Lipova au 18 puncte, total care îi plasează în fruntea clasamentului seriei a 8-a. De cealaltă parte, cărăşenii se află pe locul 9, cu doar 4 puncte în cont. Partida  Progresul Ezeriş – Şoimii Lipova se va disputa de la ora 14.00,  pe stadionul Municipal din Caransebeş.

De același autor

Related Articles