[AUDIO] Progresul Ezeriş încheie campionatul cu un meci greu contra liderului seriei a 8-a. Cristian Şodâncă: “Nu avem nimic de pierdut, mergem să jucăm un fotbal frumos”

Cu puţin timp înainte de disputarea ultimei etape de campionat, echipa de Liga a III-a Progresul Ezeriş a primit o veste bună din partea Federaţiei: formaţia cărăşeană a primit la masa verde cele trei puncte pe care şi le disputa cu Crişul Chişineu-Criş. Reamintim că jocul din deplasare de la Crişul nu a mai avut loc, pentru că gazdele nu au asigurat în timp util asistenţa medicală la stadion. O decizie corectă, spune preşedintele Ezerişului, Cristian Şodâncă.

“S-a luat decizia prin care cele trei puncte de la meciul Crişul Chişineu-Criş – Progresul Ezeriş să ne fie acordate nouă, în urma lipsei lor de organizare, ca să spunem aşa. Până la urmă este o decizie pe care o aşteptam şi la care ne aşteptam, deoarece noi am cunoscut în totalitate dosarul pe care l-au depus dumnealor la comisia de disciplină, iar acesta a fost foarte subţire şi foarte slab, chiar dacă au angajat un avocet ca să-i reprezinte. Ştiam că nu poate fi altă decizie, lucrurile erau destul de clare. Nu am înţeles de ce s-a amânat atâta timp, dar nici nu contează, deoarece pentru noi este totuna dacă ne-au dat punctele acum sau în urmă cu o săptămână, nu ne afectează şi nu ne dezavantajează cu nimic. Nu ştiu în ce măsură ne mai ajută aceste puncte, dar moral este un câştig şi o victorie. Aşa cum noi am greşit în toamnă şi am fost sancţionaţi, exact aşa trebuia să se întâmple şi acum, şi aşa s-a întâmplat”, a declarat Cristian Şodâncă.

Gruparea cărăşeană va încheia mâine actualul sezon de Liga a III-a cu un meci greu, pe terenul formaţiei Şoimii Lipova, liderul seriei a 8-a. Progresul Ezeriş porneşte cu şansa a doua, dar cărăşenii speră să facă un meci bun şi un rezultat pe măsură.

“Jucăm împotriva liderului, şi probabil împotriva câştigătoarei acestei serii de Liga a III-a. Un meci greu, la o echipă bună, un club bine organizat şi foarte puternic, un club care de vreo trei ani încearcă să promoveze în Liga a doua. Se pare că anul acesta au un culoar OK şi au şanse să promoveze. Noi, vă daţi seama, nu avem nimic de pierdut în acest meci, mergem să jucăm un fotbal curat, un fotbal frumos, şi, de ce nu, să-i încurcăm puţin, să scoatem un punct sau trei. Avem posibilitatea asta, suntem tineri, suntem inconstanţi, e adevărat, dar băieţii noştri pot bate pe oricine, la fel cum pot pierde cu oricine. Noi sperăm să lăsăm o bună impresie la Lipova în această ultimă etapă”, a mai spus preşedintele grupării Progresul Ezeriş.

Partida Şoimii Lipova – Progresul Ezeriş se va disputa vineri, de la 15.00, pe stadionul din Sânnicolau Mic.

De același autor

Related Articles