[AUDIO] Progresul Ezeriş, înaintea ultimului examen din 2020. Cărăşenii vor înfrunta formaţia Progresul Pecica

134

Liga a III-a de fotbal programează la acest sfârşit de săptămână prima etapă din retur, care este şi ultima din 2020. Progresul Ezeriş va încheia toamna competiţională cu un meci pe teren propriu contra arădenilor de la Progresul Pecica. Antrenorul formaţiei cărăşene, Lucian Dobre, speră ca elevii săi să încheie anul cu o victorie.

“Din punctul de vedere al antrenamentelor, s-au făcut antrenamente în fiecare săptămână. Am valid aproape întreg lotul, sunt doar câteva probleme. Este vorba despre suspendarea lui Jula şi câteva probleme musculare la Burciu. În rest, lotul este valid, băieţii s-au pregătit săptămâna aceasta extraordinar de bine şi vor să arate că pot cîştiga meciul şi pot face faţă în Liga a III-a. Dacă ne vom face jocul pe care l-am pregătit toată săptămâna, sunt convins că Pecica nu ne va pune probleme atât de mari. O dată cu încheierea acestui an, vom vedea ce mai trebuie, ce mai lipseşte la echipă. Vom vedea şi ce se va întâmpla cu mine, dacă voi continua la echipă. Eu aş dori să continui, dar, aşa cum am mai spus, doresc o seriozitate mai mare. Consider că pentru a juca fotbal, trebuie să te antrenezi în fiecare zi”, a declarat tehnicianul Lucian Dobre.

În meciul tur, disputat în luna septembrie, Progresul Pecica s-a impus cu scorul de 2-0. Cărăşenii au acum şansa revanşei: partida Progresul Ezeriş – Progresul Pecica se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal din Caransebeş. Înaintea etapei finale din acest an, Progresul Ezeriş ocupă locul 9, cu 4 puncte, în timp ce formaţia arădeană se află pe poziţia a 6-a, cu 13 puncte în cont.

foto: ACS Progresul Ezeris