[AUDIO] Progresul Ezeriş – CSM Reşiţa, primul derby cărăşean al sezonului! Dorian Arbănaş: „Cel mai bun să câştige”

Etapa a 6-a a Ligii a III-a de fotbal e aşteptată cu nerăbdare de microbiştii cărăşeni, pentru că această rundă programează primul derby între două reprezentante ale Caraş-Severinului. Progresul Ezeriş va primi la Caransebeş replica echipei fanion a judeţului, CSM Reşiţa. Retrogradată în Liga a III-a, formaţia reşiţeană vrea să revină cât mai repede în eşalonul superior. Rosso-nerii au câştigat toate meciurile de până acum. Vrem să păstrăm acest bilanţ perfect, spune antrenorul Dan Alexa, care e însă convins că jocul cu Ezerişul nu va fi unul uşor.

„O echipă care ne-a pus probleme în Cupa României, o echipă foarte ambițioasă, care a crescut foarte mult față de sezonul precedent. Sperăm ca starea terenului de joc să fie una bună și mergem să câștigăm, vrem  să legăm victoriile”, a declarat Dan Alexa.

De cealaltă parte, antrenorul Progresului, Dorian Arbănaş, promite că elevii săi vor face tot posibilul pentru a fi la înălţime în duelul cu favorita seriei.

” Jucăm cu  echipa cea mai bună din această serie. O să încercăm să ne ridicăm la nivelul lor, atât cât putem noi, dar cu siguranţă o să ne luptăm pentru fiecare minge. Sper să iasă un spectacol frumos, să vină lumea la meci, pentru că, până la urmă, joacă două echipe din Caraș-Severin. Cine e mai bun să câștige”, a spus principalul Progresului.

Meciul Progresul Ezeriş – CSM Reşiţa se dispută sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Caransebeş. Întâlnirea e şi un derby al seriei a 7-a, având în vedere că se întâlnesc două echipe de pe podium. CSM Reşiţa e lider cu 15 puncte, iar Progresul Ezeriş ocupă locul trei, cu 10 puncte în cont. În aceeaşi etapă şi de la aceeaşi oră, cealaltă reprezentantă a Caraş-Severinului, Voinţa Lupac,  primeşte acasă replica echipei Jiul Petroşani.

foto: Progresul Ezeris/Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles