Echipa de fotbal Progresul Ezeriş continuă seria evoluţiilor bune în seria a 7-a a Ligii a III-a. În etapa cu numărul 5, elevii lui Dorian Arbănaş au cucerit încă trei puncte importante, de această dată pe terenul Jiului din Petroşani. Meciul disputat pe stadionul Petre Libardi a fost câştigat de cărăşeni cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Marius Călin, în minutul 20, şi Alexandru Giurică în minutul 60 al întâlnirii. Acesta este cel de-al treilea succes consecutiv al Progresului, după victoriile cu Viitorul Şimian şi Aurul Brad. Cu 10 puncte în cont, gruparea din Ezeriş a urcat pe podiumul seriei, fiind devansată doar de CSM Reşiţa şi Pandurii Tg. Jiu. După jocul de la Petroşani, antrenorul Dorian Arbănaş şi-a felicitat jucătorii pentru încă un meci reuşit:

„În primul rând,  felicit băieții că au respectat ceea ce am vorbit în săptămâna de dinaintea acestui joc. A fost un joc destul de greu, am întâlnit o echipă agresivă, știam că așa va fi, dar ne-am montat destul de bine. Am reușit să marcăm prin două faze fixe, pe care le-am exersat la antrenament. Eu zic că a fost un joc controlat de noi. Puteam să mai marcăm, au avut şi ei o ocazie sau două. Per total, sunt mulțumit de atitudine, de puncte, mergem mai departe. În etapa următoare jucăm cu CSM Reşiţa, echipa cea mai bună din această serie. O să încercăm să ne ridicăm la nivelul lor, atât cât putem, dar cu siguranţă ne vom bate pentru fiecare minge. Sper să iasă un spectacol frumos, să vină lumea la meci, pentru că joacă două echipe din Caraş. Cel mai bun să câştige”, a spus Dorian Arbănaş, antrenorul Progresului Ezeriş.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Popescu, Marius Musteţa, Mărgan, Dalea, Giurică, Derbac, Rotariu, Călin, Marian Musteţa, Hrudei. Rezerve: Spînu, Dragomir, Secula, Rusnac, Ciurea. Antrenor Dorian Arbănaş.

Sâmbăta viitoare, în etapa a 6-a, microbiştii sunt invitaţi la primul duel cărăşean din Liga a III-a: la Caransebeş, Progresul Ezeriş va primi, de la ora 15.00, replica liderului CSM Reşiţa.

foto: facebook ACS Progresul Ezeris