[AUDIO] Progresul Ezeriş are meci greu cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Cristian Şodâncă: „Pentru noi, fiecare joc e o finală”

Învinsă la Dumbrăviţa în prima etapă a sezonului de primăvară, formaţia cărăşeană Progresul Ezeriş speră să ia trei puncte din următorul joc. Pe arena din Caransebeş, elevii lui Constantin Arbănaş vor primi mâine replica formaţiei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Abordăm fiecare meci ca pe o finală, spune Cristian Şodâncă, preşedintele grupării cărăşene.

„Urmează a doua finală pentru noi, după cea de la Dumbrăviţa. Bineînţeles, orice meci este dificil, cu atât mai mult cu cât întâlnim din nou o echipă bună a seriei şi chiar a Ligii a III-a, o grupare care, zic eu, ar putea servi ca model de organizare şi formaţiilor de la noi din judeţ. Meciul va fi greu, în primul rând dacă ne uităm la condiţiile de joc. Este a cincea zi de când plouă, terenul va fi foarte greu cu siguranţă, adversarul e din nou unul cu experienţă, deci va fi iar o partidă grea. Dar noi avem încredere în echipa noastră şi credem că putem să câştigăm acest meci. Acum rămâne de văzut la ora partidei, cine va fi mai bine pregătit şi va reuşi să câştige. Scorul de la Dumbrăviţa a fost mincinos, dar ăsta e fotbalul. De multe ori echipa mai pragmatică, mai experimentată, câştigă, chiar dacă nu are un joc superior sau numărul ocaziilor nu este mai mare decât al celeilalte echipe. Am făcut un joc consistent, un joc curajos, dar din păcate am ratat mult. Cinci-şase ocazii destul de mari, cele mai multe chiar la scorul de 0-0. Cred că dacă reuşeam să înscriem noi primii, alta ar fi fost soarta jocului. Dar aşa a fost să fie. Nu avem probleme de lot acum, băieţii sunt apţi, atmosfera e bună. E linişte la echipă, în pofida rezultatului sau a locului ocupat în clasament, nu avem niciun fel de problemă. E o atmosferă destinsă, sunt conştienţi şi ei că nu va fi uşor, dar trebuie să muncim mai mult. Ei au înţeles lucrul acesta, acum aşteptăm să apară şi rezultatele”, a declarat Cristian Şodâncă.

Partida Progresul Ezeriş – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, joc din etapa a 12-a a Ligii a III-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Caransebeş. Înaintea acestui meci, cărăşenii ocupă locul 9 în seria a 8-a, cu cinci puncte, în timp ce oaspeţii din Ghiroda se află pe locul 5, cu 18 puncte în cont.

De același autor

Related Articles